Sobre Nosaltres

La nostra missió

Som persones. Connectem persones.

La nostra missió és arribar a les persones indicades en el moment oportú, i acompanyar-les durant tot el procés: des de la fase inicial a la captació. Arribem al teu públic estigui on estigui, sense límits, sense fronteres. Si no et coneixen… et coneixeran.

Som experts en Tràfic Digital, organització d’esdeveniments musicals i salut i benestar. Som responsables d’elaborar, implementar i optimitzar campanyes de publicitat a internet per tal d’augmentar la visibilitat de la teva marca, imatge, producte o servei, i aconseguir els teus objectius. La nostra tasca principal és aconseguir trànsit de persones a la xarxa d’alta qualitat i captar-ho.

Estem especialitzats en publicitat en xarxes socials. Més de 3.500 milions de persones al dia són actives a les xarxes socials a tot el món. Això equival aproximadament al 40% de la població actual. Les xarxes socials són fonamentals per a estratègies de màrqueting i obren un espectre enorme de captació de nous clients.

Creem el teu anunci des de zero: text, imatge, vídeo i tot allò que necessitis. Dissenyem una landing page, una pàgina web a la qual es dirigeix l’usuari al fer click al nostre anunci i on es trobarà un embut de vendes que generarà registres: nom, mail, edat i qualsevol altra dada que necessitem, amb les quals ja podrem iniciar la captació i fidelització del nostre client, amb una comunicació i atenció totalment personalitzada.

Vull tornar a naimanweb.com