Descobreix el teu veritable potencial amb el Dr. Mario Alonso Puig!

"Eres más grande de lo que crees. Creer es crear."

Dissabte 16 de novembre de 2024 a les 18h al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Estàs preparat per transformar la teva vida?

El Dr. Mario Alonso Puig, reconegut conferenciant i expert en desenvolupament personal, et convida a una jornada inoblidable on descobriràs com les teves creences poden canviar la teva realitat. Sota el títol «Eres más grande de lo que crees. Creer es crear.», aquesta conferència t’ajudarà a superar les teves limitacions i assolir el teu màxim potencial.

Què experimentaràs en aquesta conferència?

El Dr. Mario Alonso Puig et portarà a un viatge de descobriment de tu mateix i d’empoderament personal. Sortiràs d’aquesta conferència amb una nova perspectiva i una motivació renovada. Et convertiràs en una nova persona amb la capacitat d’assolir els teus objectius, siguin quins siguin.

T’inspiraràs i creixeràs com a persona, descobriràs capacitats que ni tant sols imaginaves que tenies, i també aprendràs eines pràctiques que podràs aplicar immediatament a la teva vida diària per millorar el teu benestar, el teu rendiment, la teva relació amb els demés, i el més important: la teva relació amb tu mateix.

Sobre el Dr. Mario Alonso Puig

El Dr. Mario Alonso Puig és un referent internacional en el camp del desenvolupament personal i professional. Amb més de 30 anys d’experiència com a metge, conferenciant i autor, ha ajudat a centenars de milers de persones a transformar les seves vides a través del seu coneixement. El Dr. Mario Alonso Puig és una de les ments més brillants del món.

Compra ara la teva entrada!

No perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència transformadora. Descobreix per què creure és crear. Les places són limitades.

Reserva la teva habitació d'hotel amb HOTANSA i gaudeix d'un 10% de descompte!

Utilitza el codi promocional MALONSO24 i tindràs un 10% de descompte a la teva reserva d’hotel.

Vàlid del 15 al 17 de novembre de 2024 pels hotels Hotel Màgic Andorra i Hotel Cèrvol.

Amb la col·laboració del Comú d'Andorra La Vella

Visita el web del Comú d’Andorra La Vella i descobreix tot el que pots fer a la Capital d’Andorra. Esdeveniments, restaurants, llocs d’interès i molt més!

Tens preguntes?

En cas de tenir algun dubte contacta amb nosaltres a través del formulari següent. Et respondrem al més aviat possible.